Disclaimer

Deze website en het weblog vormen het persoonlijke platform voor mij, André Meiresonne. Uitspraken die ik hier doe, doe ik op persoonlijke titel. Op dit weblog kan door anderen gereageerd worden. Ik aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de reacties van deze derden en kan niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze reacties.

Bezoekers worden van harte uitgenodigd om te reageren en je hoeft je daarvoor niet te registreren. Wel stel ik het op prijs als je hierbij wat spelregels in acht neemt:

  • Reacties op artikelen en blogposts moeten relevant zijn voor het onderwerp van het oorspronkelijke bericht. Het zou mooi zijn als je reactie iets inhoudelijks toevoegt aan de conversatie. Houd ze alsjeblieft kernachtig en kort.
  • Heb respect voor anderen, gebruik dit platform niet om te schelden, beledigen of zwart te maken. Ik controleer de reacties niet vooraf, maar wanneer ik vind dat een reactie respectloos is, verwijder ik hem achteraf. Racistische of andere strafbare reacties en commerciële reacties verwijder ik zonder meer.
  • Ik waardeer het zeer wanneer je netjes onder je eigen naam reageert.

Je mag over mij schrijven op je eigen weblog, graag zelfs. Ik stel een trackback dan op prijs. Als je mij citeert of een artikel op mijn artikelen baseert, wil ik graag dat je mijn naam er bij zet en een link naar deze website (www.zinboek.nl)

Tell a friend